Cardigan

Cardigan til mænd

Cardigan til mænd i mange modeller og pasforme,vi sætter focus på cardigan til mænd efter de sidste nye strikkeopskrifter, den nyeste strik teknologi, sammen med de bedste designere.

Vi har naturligvis et bredt udvalg i de klassiske cardigans med v udskærring eller rund hals.

 

Vis flere produkter

Herre cardigan

I kategorien cardigan til mænd, finder du de bedste mærker som eksempel, Hugo Boss, Sand herretøj, Gant menswear, Tommy Hilfiger, Hackett og mange flere..

Du kan vælge mellem flere variant modeller hos fashionbox.dk. Vi fører en del cardigan med lynlås, som hver især har forskellige hals lukninger. nogle med krave, andre med høj hals og nogle modeller med v udskærring.Alternativ til cardigan med lynlås er cardigan med knapper, dem kan du naturligvis også finde i vores sortiment, fra mærker som: Hugo Boss,Sand copenhagen,Tommy Hilfiger,Funch Hatton, og vores specielt indkøbte Italienske cardigans.

Se nyhederne i bomuld og sweat shirts kvaliteterne fra bland andet Hugo Boss Black og Hugo Boss Green med lækre kontrast detaljer i eksempelvis nylon. det giver en cardigan et helt nyt udtryk, som går mod sports udtrykket.

Kig også forbi vores strik kategori hvor du finder mange kvaliteter og modeller fra nogle af de bedste mærker.

 

 

Tilbage til toppen