Tramarossa

Tramarossa Jeans

Det italienske, eksklusive mærke Tramarossa leverer det ene lækre design efter det andet, og når du køber jeans fra dette mærke, er du sikker på, at kvaliteten er i top. Designet er tidløst, og med de kvalitetsfyldte materialer som bliver brugt, får du et par jeans, som du kan bruge sæson efter sæson.

Vis flere produkter

Tramarossa Jeans

Det italienske, eksklusive mærke Tramarossa leverer det ene lækre design efter det andet, og når du køber jeans fra dette mærke, er du sikker på, at kvaliteten er i top. Designet er tidløst, og med de kvalitetsfyldte materialer som bliver brugt, får du et par jeans, som du kan bruge sæson efter sæson.

Hvis du sætter pris på en god pasform, lækre materialer og eksklusivt design, så er jeans fra Tramarossa de helt rigtige at gå efter. Her får du hverdagsluksus, som vi hos Fashionbox.dk er stolte over at kunne tilbyde dig. Tramarossa er indbegrebet af den italienske tradition indenfor kvalitetsdesign og -tekstiler, og hver eneste par jeans er et resultat af et solidt, italiensk håndværk.


Tidløse jeans fra Tramarossa

Jeans går aldrig af mode, da det er en fast del af både kvinder og mænds garderober. Derfor kan man heller ikke få for mange jeans at vælge imellem. Med et par fra Tramarossa jeans er du sikret et par bukser, som holder i mange år frem. Og med det tidløse design går de heller aldrig af mode. Jeans er meget alsidige, og kan både bruges til hverdag og til fest, det gælder blot om at style dem på den rigtige måde.


Jeans i høj kvalitet

Her hos Fashionbox.dk udvælger vi vores sortiment meget nøje. Da vi sætter stor pris på kvalitet, er Tramarossa jeans naturligvis en del af vores store udvalg. Mærket er populært hos stilbevidste kvinder og mænd verden over, og med de eksklusive designs skriver Tramarossa sig ind i en lang tradition for godt håndværk i den italienske historie.


Bukserne bliver fremstillet i den italienske region Veneto, som er kendt for at være en af de bedste denim-producerende regioner i verden. Samtidig er der for alvor bliver gået op i enhver detalje lige fra tegnebrættet til bukserne er færdigproduceret, og det tilføjer alt sammen ekstra værdi til de lækre jeans.


De fleste af mærkets jeans er endvidere kendetegnet ved at være udstyret med smukke detaljer i form af håndlavede syninger, små læderdetaljer eller smagfulde opsmøg. De er allesammen enkle i deres udtryk, og så er de super behagelige at have på takket være de professionelle samlinger og det udsøgte denim-kvalitet.


Om Tramarossa

Det italienske tøjmærke har efterhånden en del år på bagen. Det blev grundlagt tilbage i 1967 af italieneren Urbano Chemello, som var skrædder. Han havde fundet et smukt og lækkert denimstof, som han besluttede sig for at sy jeans i, og på den måde blev mærket skabt. I de første mange år solgte mærket primært afslappede jeans med et lidt sporty look.


Da Chemellos tre sønner, Paolo, Luigi og Roberto i 2003 overtog firmaet, begyndte populariteten at vokse, fordi de almindelige jeans blev skiftet ud med bukser i overordentlig høj, italiensk kvalitet, som blev syet i kun de allerbedste materialer. De tre brødre har forskellige funktioner i firmaet, og det er Paolo som er hovedet bag de populære designs. I dag er det muligt at få Tramarossa jeans med sine egne initialer syet på i små metalbogstaver, hvilket tilfører bukserne et ekstra personligt udtryk til dit look.

Tilbage til toppen