Viser alle 2 resultater

 • Tilbud 5613 T-shirt

  5613 T-shirt

  Original price was: 995 kr..Current price is: 697 kr..

  SAND

 • Tilbud Fellini Pre T-shirt LS

  Fellini Pre T-shirt LS

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 767 kr..

  Knitted T-shirt with round neck and long sleeves. Special processing to avoid peeling

Vil du vide mere omkring T-Shirt?

T- Shirts til kvinder

Den nye T-shirt kollektion er kommet fra nogle af vores yndlingsmærker: Hugo Boss dame, S Max Mara, Sand Copenhagen og mange flere. Se om du kan finde din nye favorit T-shirt.

Dame T-shirts

T-shirts kan bruges til næsten enhver lejlighed – de kan bruges, når du skal slappe af derhjemme, hvis du skal en tur i byen, eller hvis du skal på arbejde og skal have noget behageligt på kroppen. Dame T-shirts går godt til de fleste stykker tøj, om du vælger at parre disse med et par jeans, en nederdel, eller noget helt tredje. En basic T-shirt er altså, efter vores mening, et must-have i enhver garderobe. Dette fordi den har ubegrænsede anvendelsesmuligheder, og passer til alle kropstyper. Et bud på en basis T-shirt kunne være en hvid dame T-shirt, der passer til alt i garderoben, og kan styles til enhver lejlighed.

Den helt rigtige T-shirt kan desuden komplimentere din kropsfigur og din personlighed, og dette er samtidig med, at de er behagelige at have på. Så i tilfælde af at du står og skal en tur i byen med veninderne, eller mangler den rigtige T-shirt til en begivenhed, så er Fashionbox.dk stedet du skal lede.

 

T-shirts fra de bedste mærker

Hos Fashionbox.dk lægger vi stor vægt på, at de rigtige designs står til rådighed til dig som kunde, og disse skal være moderne og selvfølgelig til en god pris. Der er kun valgt nogle af de bedste og mest unikke dame T-shirts design, og disse kommer som regel fra nogle af de mest kendte mærker. Du finder bl.a. Hugo Boss T-shirts, Max Mara T-shirts og mange flere mærker i vores sortiment. Selvom disse normalt er dyre mærker at omgås med, så kan du hos Fashionbox.dk få T-shirts fra disse kendte mærker til en fair pris, så du ikke kun må nøjes med at købe én dame T-shirt ad gangen.

 

Dame T-shirts på mange måder

Fashionbox.dk’s store udvalg af T-shirts til kvinder er nemt at overskue, også selvom der er mange forskellige modeller og designs at vælge i mellem. Dette betyder, at du nemt kan finde den T-shirt som du står og mangler. På den måde kan du endelig føle, at du har fuldendt din garderobe.

Også materialet skal du forholde dig til, hos Fashionbox har vi et stort udvalg af dame T-shirts i bomuld, der både er fantastisk at have på og er flot i kvaliteten.

Der er nemlig rigtig stor chance for, at du kan finde den flotteste T-shirt, som du ønsker dig hos Fashionbox.dk, uanset om den er sort, hvid eller har mange forskellige farver. Så hvis du står og mangler en T-shirt som sidder let og elegant om kroppen uden at være for stram, eller hvis du hellere vil købe en dame T-shirt som sidder tæt men som har åben, mønstret ryg, eller noget helt andet, så har Fashionbox.dk det, du har brug for.

 

DIN nye T-shirt, skal passe til DIG

Enhver kvinde er forskellig, og dette lægger vi hos Fashionbox.dk stor vægt på at understrege i det udvalg, som er til rådighed for dig på onlineshoppen. Det er nemlig vigtigt, at enhver kvinde finder det tøj, som hun føler sig komfortabel i, og som samtidig reflekterer hvem hun er som person. Intet er mere vigtigt for en kvinde, end at hun føler sig glad og tilpas i det tøj hun går i. Når du har det godt og føler dig veltilpas – så stråler du nemlig.

 

Så skal du hurtigt bruge en T-shirt, og samtidig føle at du skal kunne lægge dine penge i de rette hænder, så er Fashionbox.dk stedet. Afsendelsen af din pakke sker nemlig senest dagen efter, at du bestiller, og er helt gratis. Pakken ankommer indenfor få arbejdsdage, så du hurtigt kan prøve din nye T-shirt.