Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Mulberry Darley?

Lille og lækker udstråling med Darley

Det typiske udtryk for Darley taskerne er størrelsen. Her finder du de feminine tasker med ekslusiv udstråling både i lukninger, kæder og læderkvaliteterne.

Du skal som det første tage stilling til dit behov for størrelsen. Skal det være i den store del af serien finder du modeller som Small Darley Shoulder eller Small Darley Satchel, disse er gode forslag på tasker der rummer en del i forhold til deres størrelse. Taskerne kan både bruges til dagligt og trimmes op til fest. Skindkvaliteterne kan du så vælge i et mat eller blankt udtryk efter ønske. Det forandrer tasken fuldstændigt.

Mulberry Darley indeholder mange modeller

Hos Fashionbox.dk har vi valgt et bredt udvalg af både tasker, clutches, punge og bælter. Har du behov for lidt lækkert, ud over din nuværende taske eller som suplement, skal blikket rettes mod en model som Small Darley.

Det kunne også være en Darley Cosmetic Pouch i en sort eller frisk sæson farve. Tag et kig på denne side og få inspiration.

Bemærk at næsten alle Darley modeller er med Postman’s lock, den ikoniske lukning som går igen på mange modeller fra Mulberry.

Mange af modellerne med skulderstrop har mulighed for at korte den eller tage den helt af. Det gør fleksibiliteten større på mange af taskerne.

Kig på kombinationerne mellem det matte og blanke læder, og find derefter den bedste løsning for dig i looket på kæde og spænde. Skal det være sølv eller guld looket? Det er op til dig – vi viser de fleste kombinations muligheder.