Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Mulberry Portobello?

Mulberry Portobello – 100% bæredygtig

Mulberry Portobello er det nyeste skud på stammen, fra et af verdens førende taske mærker. Portobello er Mulberrys første 100% bæredygtige taske, den er som altid fremstillet i det blødeste læder. Tasken er produceret i England på Mulberrys kulstofneutrale Somerset fabrikker.

Tasken er blød i formen, den er uforet, syet med genbrugt Epic EcoVerde tråd og selvfølgelig lavet i guld-standard læder. Denne vurdering er tildelt af den internationalt anerkendte gruppe “Leather Working Group”. Selv spændet der sidder på taskens lange rem, er lavet af genbrugt rustfrit stål.

Portobello er en alsidig og strømlinet model, der kan anvendes til mange formål, særligt er den perfekt som hverdagstaske, med sit klassiske look og uanede anvendelsesmuligheder. Den kan bruges både som tote, skuldertaske og som crossbody – taskens lange rem er altså aftagelig. Portobello er perfekt til dig der har brug for en taske der kan rumme meget, og som samtidig sætter pris på dens langtidsholdbare udseende og tårnhøje kvalitet.

Mulberrys kreative direktør, Johnny Coca, har selv sat nogle ord på tankerne bag designet af tasken:

”Vores udgangspunkt for denne serie, var det ultimative hverdagsprodukt; plastikposen – funktionel, men affald. Portobello tasken bevarer posens silhuet, men hæver udtrykket til at være en elegant tote, der er praktisk og, endnu vigtigere, lavet til at holde”

Mulberry tager ansvar

Tasken er ikke kun produceret af bæredygtige materialer, på miljøvenlige fabrikker – Mulberry støtter samtidig gode formål, i forbindelse med salget af taskerne.

I forbindelse med lanceringen af Portobello, har Mulberry nemlig indgået et samarbejde med World Land Trust. Mulberry donerede således 100% af indtægten fra de første 100 solgte tasker, til velgørenhedsorganisationen, der financierer opstartsomkostningerne af reservater og giver permanent beskyttelse af naturområder og dyreliv.