Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Mulberry pung?

Skal det være en pung til kort

Mulberry har ikke en bestemt serie punge kun til kort, men du kan som en guide prøve at søge på antal kort, som du bruger mest i dagligdagen.

Du har måske brug for mere plads end kun kort og så skal du lidt op i størrelse, men lad dig ikke snyde af navnet. En Mulberry pung som Small Continental French Purse har en pæn størrelse med plads til mindst 7 kort, og har samtidig lynlåsrum til mønter.

Vil du en størrelse op kunne Mulberry Plaque medium French Purse være et godt forslag med plads til mange kort, hvis du tager alle rum i brug til kort. Modellen har også et stort lynlåsrum.

Wallet er også et godt Mulberry udtryk for en pung med god størrelse du kan have mange kort i. Du får lige et par fine muligheder her:

Medium Continental Wallet med rum til mindst 8 kort, hvis du er kreativ kan du finde plads til flere. Zip around Wallet har lidt det samme indhold men er lidt bredere.

Så her har du eksemplet på samme indholdsmængde, men i to forskellige størrelser.

Skal vi lige toppe disse modeller, til dig der har brug for at have det hele med i pungen. Så kunne et godt bud være Darley Wallet – Her har designerne tænkt på det meste, den har uden at anstrege pladsen plads til 12 kort, lynlåsrum, seddelrum m.m.

En praktisk og funktionel pung.

Alle disse modeller og flere endnu findes i farverne sort og oak i vores standard sortiment. Så kommer de populære modeller i nye sæson farver to til fire gange om året.

Den lille pung med mange funktioner

I en tid hvor mønterne er blevet mindre i hverdagen, kan du sikkert klare de fleste gøremål med en lille Mulberry pung, bare den har en god funktion og en udstråling der passer til dig.

Modellen Press Stud Folded Multicard er et godt bud på en ny 2021 model som kan have en masse kort og sedler samt et mønt rum med lynlås. Her får du en kompakt model med stor funktion, i et elegant design.

Vil du have et mere neutralt udtryk med god plads i en lille damepung, så er Small Zip Around en klassiker som altid findes i vores udvalg. Her får du et godt bud på en lille sort pung.

Søger du et mere sporty og casual udtryk på pungen, er Continental Card Holder et fint forslag. Modellen er til dig, der ikke har behov for plads til mønter, men kun kort og få sedler. Den har 5 rum som kun din fantasi indretter efter dit personlige behov. Dette er en lille pung uden spildplads.

En Mulberry pung i hånden fuldender looket

Skindkvaliteten, farven og størrelsen er afgørende for signalet du sender med din Mulberry pung i hånden.

Fra de fine blanke kvaliteter i Shiny Croco over den mere neutrale Small Classic Grain, til den sporty Grain Veg Tanned. De har alle hver især deres eget udtryk, og hvis du sætter lynlås eller postman loock på i forskellige kombinationer, har du dit personlige udtryk som passer til dit outfit.