Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Sand Clothing?

Sand Copenhagen

Passion, kreativitet og innovation er nøgleordene bag det danske designmærke, Sand Copenhagen, grundlagt af parret Søren og Lene Sand, der lagde ud med en lille modebutik i hjembyen, Randers. Det danske modehus, Sand Copenhagen, kombinerer lækre skandinaviske silhuetter med sydeuropæisk charme for at skabe designtøj til den livlige hverdag. Den røde tråd bag kollektionerne fra Sand Copenhagen, om det er til kvinder eller mænd, er den fine balance mellem det klassiske og sofistikerede op imod det snoede og finurlige.

SAND tøj

Dansk design er ved at være nået hele verden rundt, vi er stolte over at præsentere ét af de mærker der klarer sig impornerede verden rundt, Sand Copenhagen. Når det kommer til mode er Danmark langt fremme i skoene, og især nu er mange danske designere ved at nå toppen af modehierakiet, og det kan nemt mærkes på modemarkedet. Sand er et dansk modemærke, som er drevet af lidenskab, kreativitet og innovation indenfor modebranchen. Brandet blev startet i 1980erne, og er i dag et stort internationalt mærke, som sælges i hele verden.

Sand Copenhagen er et mærke, som giver både mænd og kvinder et stilrigt præg på garderoben, og det følger de mange fantastiske Skandinaviske stilelementer som ses i de forskellige designgrupper. Hele Sands idé med tøjet er at det skal reflektere over den perfekte balance mellem det neo-klassiske tøjdesign, samt de lidt mere sofistikerede stiltræk, som rigtig mange er begyndt at inkludere i hverdagen. Disse to elementer stilles stærkt op imod det ungdommelige og kække, som der også gerne fremstilles flittigt i modeverdenen, og derfor er Sand tøj et godt eksempel på at ramme en god stilbalance, som nemt kan reflekteres i tøjstilen for folk i alle aldre.

Sand tøj skal altid være af højeste kvalitet, men ikke kun når det kommer til designet. Det skal nemlig være syet i de bedste materialer, samt passe til enhver person, både i forhold til form, stil og komfort. Derfor er hver kollektion, som bliver fremstillet delt op i forskellige designtyper, som hver især hjælper enhver kvinde med at fortælle hendes egen historie; og alle disse kollektioner bliver hver gang stærkt understøttet af tilbehør, som altid fulender outfittet.

Sand tøj hos Fashionbox spænder bredt, hos os finder du alt fra bælter til trøjer og skjorter, og hvis du lige står og mangler en anden lækker detalje at tilføje til dit hverdagslook, så er Sand et af de bedste steder at kigge på.

Selvom Sand er et internationalt anerkendt og eksklusivt tøjmærke, så kan du hos Fashionbox.dk finde tøj og tilbehør til gode priser, vi har ofte varer som er nedsat.

Når du køber dit Sand dametøj hos Fashionbox.dk får du desuden gratis fragt med dit køb. Derudover har du 14 dages returret, så du nemt kan bytte til en anden størrelse eller style.

 

På listen over succesfulde tøjmærker i Danmark findes Sand Copenhagen – Man sætter i dag lighedstegn ud for kvalitet når man møder brandet Sand. Lækre detaljer med foering og små effekter som kontraststikninger eller knapper giver indtryk af stolthed for produktet. Sand Copenhagen er opdelt i flere spændende kollektioner med hver sin identitet. Black label, Pink label og Red carpet.

Black label udtrykker klassisk lækker mode med et tvist af det aktuelle i moden, i denne del af kollektionen finder du jakkesæt og jakker/blazer, lækre kvaliteter i bukser og de altid stærke skjorte kvaliteter. Det er også her du finder lækre accessories som tørklæder, bælter m.m

Pink Label udtrykker mere kant og direkte fashion her og nu. Bland andet de lækre jeans og chinos kvaliteter i mange udtryk og modeller. Jakkerne i denne del af kollektionen er blødere og med mere udtryk, her går Sand til stregen i mere end en forstand.

Den seneste kollektion har igen fået tilføjet SJ kollektionen, som står for SAND jeans.

Red Carpet udtrykker fest og champagne, her bliver der lukket op for alle detaljer. Kollektionen indeholder festkjoler lækre jakkesæt.

Hos Fashionbox har vi forhandlet Sand på baggrund af vores butikker i mange år, og kender om nogen historien om Sand Copenhagen, da vi selv har været en del af salgsledet.