Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Valentino?

RED Valentino

På denne side kan du finde et bredt udvalg af lækkert tøj fra RED Valentino, som vi helt eksklusivt fører her hos Fashionbox. Tøjet er elegant og feminint, og tilsat masser af eksperimentelle prints og dristige pasformer, der gør tøjet yderst trendy. Kollektionerne henvender sig til den unge kvinde, der kan lide at lege med detaljerne. 

 

Kan du lide en raffineret og moderne stil? Med tøjet fra RED Valentino kan du hver dag iklæde dig delikate styles, som er syet i de skønneste materialer. Forkæl din krop og skru op for dit look med de mange eksklusive stykker tøj fra RED Valentino, som du finder her hos Fashionbox. Vi er pt. den en af meget begrænset antal forhandlere, som fører RED Valentino i hele Danmark.

RED Valentino til den unge, moderne kvinde

RED Valentino er en underlinje til det italienske mærke Valentino, som har eksisteret og været en af de førende modehuse i Italien siden 1960. Med RED Valentino er der skruet op for det ungdommelige look, og tøjet bliver designet med sjove og anderledes twists, men stadig med stor fokus på kvalitet, som også er kendetegnende for resten af Valentinos kollektioner.

Glamour og ekstravagant design er nogle af nøgleordene, når det kommer til RED Valentino. Det er skabt til dig, der opfatter alle de steder, hvor du kommer som din egen catwalk, og som elsker mode. Du vil med designs fra dette mærke være sikker på at skille dig ud fra mængden, og de lækre materialer vil med garanti booste din selvsikkerhed og udstråling.

Unikt design fra RED Valentino

Designerne bag RED Valentino formår på magisk vis at kombinere blonder, flæser, tyl, satin og andre skrøbelige, men fyldige detaljer med fuldstændig strømlinede pasformer. Det er det, der giver noget unikt til tøjet fra netop RED Valentino, og det er derfor, at det passer perfekt til den trendy, unge kvinde, som elsker at omgive sig med eksklusive materialer.

Afhængig af hvordan du styler tøjet, kan det både bruges til fest og til hverdag. Fælles for tøjet er, at det er fyldt med unikke detaljer. Hvis du f.eks. kombinerer en lang, smuk kjole med en neutral sweater og et par flade støvler, har du et smukt hverdagslook. Hvis du derimod bruger kjolen sammen med høje stiletter og bare arme, er du klar til en festlig aften.

En underlinje til Valentino

Som sagt er RED Valentino en underlinje til mærket Valentino, som blev grundlagt i Rom tilbage i 1960 af designeren Valentino Clemente Ludovico Garavani. I 2003 blev linjen RED Valentino lanceret, og RED står for de tre ord “Romantic Eccentric Dress”.

Målet med denne linje var at designe især feminine og romantiske kjoler som siden da er blevet båret af rigtig mange celebrities verden over. Designet er både eksklusivt og tilsat en god portion humor, hvilket er grunden til, at underlinjen har fået så stor succes. Udover kjoler kan du også få trøjer, bukser, nederdele og T-shirts, samt et stort udvalg af både tasker og sko. Det betyder, at du altid har mulighed for at sammensætte en hel garderobe af det eftertragtede tøj.

Vil du være blandt de første, der får besked om nye RED Valentino-kreationer i vores sortiment, så modtag nyhederne fra Red Valentino på vores nyhedsbrev