Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Armani Jeans?

Fra modehuset Armani forhandler vi Armani Jeans  og Emporio Armani. Du finder både herre linien og dame linien hos fashionbox.dk

Her på Fashionbox.dk kan du online købe jeans, nederdele og jakker fra Armani Jeans i lækre styles, farver og snit.Emporio Armani byder på en række gode gave ideer. Har vi ikke den ønskede vare på webshoppen.

Når man tænker Italien og mode, dukker navnet Giorgio Armani op som en selvfølge – Hvem kender ikke navnet på den levende legende, som startede sit firma i 1975 sammen med sin kompagnon Sergio Galeotti.

Giorgio Armani har idag et bredt udvalg af linier på sine kollektioner, hos fashionbox.dk har vi udvalgt følgende:

Armani Collezioni

Til kunden som ønsker det noble eller festlige udtryk med et tvist af Armani. Her får man det velkendte look med de bløde skuldre og de fantastiske forarbejdninger.I Collezioni arbejder Armani kun med de bedste væverier, for at give kollektionen Armani udtryk.

AJ Armani Jeans

Her er udtrykket rigtige Italienske Jeans – Man får vel næppe mere Italiensk en når Armani sætter sit aftryk på en jeans linie – Det er en spændende og til tider rå kollektion, som indholder alle kategorier som eks. Jakker, T-shirt,strik trøjer,skjorter og naturligvis jeans i mange varianter.

Emporio Armani

Det er i denne linie du hos fashionbox finder undertøj til mænd, badetøj badekåber og andet tilbehør fra Armani.

Her er der farver og nye trends, samt et stærkt udvalg af basis modeller i lækre kvaliteter.

Det er også i denne linie, Armani er købmand sammen med fashionbox, er der gode kvantums priser på Armani undertøj til mænd.

Emporio Armani sætter standarden for trends og gode priser til eksempel vis en gave .