Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Jakker/veste/overtøj?

Dame jakker fra de bedste mærker

Her finder du udvalget af jakker og frakker fra Fashionbox.dk.

Vi har sammensat et stærkt udvalg fra de bedste mærker – Når vi kigger mode online. Hos fashionbox.dk finder du Hugo Boss, Sand Copenhagen, Max Mara, Closed og mange flere. Husk gratis fragt på alt.

Dame jakker/frakker

Overtøj er en meget individuel sag, nogen har en praktisk tilgang og nogen har en designmæssig tilgang til overtøj. Jakker til kvinder er ofte enten sporty eller elegante, da det kan være svært at kombinere vand- og vindtætte materialer, med et elegant udtryk. Vi gør dog altid vores bedste for at håndplukke de jakker der bedst kombinerer det praktiske og det pæne. Vores samarbejde med kvalitets- og design bevidste mærker, gør dét arbejde lettere for os.

Om vinteren har specielt uldfrakken en vigtig plads i vores sortiment, den kombinerer design og funktion, i form af varme, på bedste vis. Men materialet begrænser den praktiske funktion, i form at vand- og vindtæthed. Materialet vil altså ofte være afgørende for udseendet, og det kan derfor være nødvendigt at have to jakker. Én der holder til vind og vejr, og en til de pænere lejligheder.

Jakkerne kan se ud på mange måder, vi ser lige nu at jakkerne har fået mere længde på, så de går ned til kjolernes længder, der også er blevet længere. De ensfarvede og mere klassiske jakker i sort og navy er altid at finde i vores sortiment. Men bl.a. tern, tweed og camel kommer vi til at se mere af, dette giver dig mulighed for at personliggøre dit look, helt til det yderste lag.

Særligt Hugo Boss jakker, Sand jakker og Max Mara jakker kommer til at have en vigtig plads her hos Fashionbox denne sæson.

 

Hvordan vælger man den rigtige vinterjakke

Når du skal købe en ny vinterjakke, skal du ikke kun tage stilling til jakkens udseende. Skal den være funktionel og praktisk, eller skal den være elegant og udstråle eksklusivitet.

Det er nogle af de tanker du skal gøre dig, inden du køber din nye vinterjakke eller vinterfrakke.

 

Hos Fashionbox kommer du i år til at kunne finde jakker fra Scandinavian Edition, der på bedste vis kombinerer design med funktionalitet. Jakkerne holder dig varm ned til -20 grader, mens membranen holder vind og vand ude. Scandinavian Edition er et norsk mærke, nordmændene må om nogen vide hvad den perfekte vinterjakke skal kunne. Derfor er vi glade for at kunne præsentere et udpluk af deres kollektion til vinteren 2020.

Også mærkerne Closed, Hugo Boss og Max Mara, kan holde dig varm og tør vinteren igennem. Vi ligger meget vægt på kvaliteterne, så hvad enten du vælger de nye tekniske kvaliteter med tapet sømme og åndbare membraner, eller en smuk og elegant uldfrakke, kan du finde den hos os.

 

Den klassiske og elegante frakke

De fleste kender de klassiske frakker i camel, navy og sort, som er blevet båret af store stjerner i mange år. Vi har valgt frakker med og uden bælter i høje kvaliteter ofte med cashmere uld mixet med ren uld.

Vi har sammensat et lækkert udvalg her på siden så du kan finde en flot frakke.

Trenchcoaten er en vigtig spiller i dit valg af overtøj, i foråret kan vi ofte vise de friske farver og vaskede kvaliteter, som er praktiske på en weekend tur eller på job.

I efteråret kan du vælge trenchcoaten i en kraftigere kvalitet og eventuelt med et foer. Den er ideel til at kombinere med lag på lag og med et lækkert tørklæde over.

 

Jakker til praktisk brug

De korte jakker du finder hos Fashionbox er valgt med henblik på sæsonens vejrforhold, de er ideelle til en travl hverdag, hvor vind og vejr ikke kan være en begrænsning.

Specielt for udemennesker er en god jakke utrolig vigtig i garderoben, og vi har derfor sørget for at vores udvalg af jakker både er behagelige men også trendy på samme tid.

Vi glæder os til at hjælpe dig til at træffe et godt valg, af din nye jakke eller frakke.