Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Måske disse mærker kunne være noget?

Vil du vide mere omkring Hvide skjorter?

Hvid skjorte – den evige klassiker

Den hvide skjorte er den evige klassiker og altid det sikre valg, når du skal optræde i lidt mere formelle sammenhænge. Samtidig udgør en hvid skjorte den ultimative kontrast til en sort jakke, en sort smoking eller sort cardigan eller anden striktrøje. Det bliver ikke mere elegant og på det nærmeste ikonisk klassisk end det. Derfor bør en hvid skjorte altid indgå i din basisgarderobe og her på siden har vi samlet et udvalg af hvide skjorter i mange forskellige udformninger og stilarter. For selv om skjorten er hvid, kan den sagtens skille sig ud fra mængden!

En hvid skjorte – Så er du sikker

En hvid skjorte er det sikre valg og den skjorte, du altid kan falde tilbage på. Derfor bør du som minimum altid have mindst en hvid skjorte i din garderobe – og vil du være ekstra godt dækket ind, bør du faktisk have flere. For der findes mange forskellige former for hvide skjorter.

Oftest vil den hvide skjorte dog mest komme ud af klædeskabet, når du skal til en mere formel eller særlig festlig begivenhed. Står der bryllup, særlig fornem reception eller en anden form for arrangement, hvor der er ekstra krav til din dresscode, vil den hvide skjorte være dit førstevalg. Skal det være ekstra formelt, er smoking-skjorten det rigtige valg.

Ved sådanne lejligheder vil antallet af hvide skjorter i forsamlingen være særlig høj. Derfor er det ekstra vigtigt, at du finder den helt rigtige hvide skjorte til lejligheden, der signalerer, hvem du er – for ellers bliver du jo bare endnu en pingvin i flokken.

Den klassiske hvide herreskjorte

Den klassiske hvide herreskjorte har almindelige skjorteflipper og enten lige så hvide knapper som skjorten eller den særlige gennemsigtige type, der ikke larmer særlig meget i det store billede.
Den helt fine hvide skjorte er af den type, der helst skal stryges for at stå helt skarpt. Men den pæne hvide skjorte i strygefrit bomuld kommer du heller ikke galt afsted med. Den er altid flot og klassisk og fås i flere forskellige design fra både Hugo Boss, Eton og Eterna.

Måder at variere den hvide skjorte på

Men ud over den helt klassiske findes der masser af forskellige måder at variere den hvide skjorte på. Variationerne opstår ved at skrue på de forskellige parametre på skjorten, så som flipper, knapper, manchetter og pasform.
Starter vi fra toppen, kan du gå efter hvide skjorter med andet end den almindelige flip. Vi har således hvide skjorter med både cut-away og botton down-flipper. Det giver skjorten et andet look, uden at det kommer til at støje for meget i sammenhængen.

På samme måde kan farven på knapperne være en differentiator, hvis du gerne vil bryde monotonien og det formelle look en smule. En skjorte med helt sorte knapper, er nok den mest iøjnefaldende ændring på den front, men vi fører naturligvis også mindre opmærksomhedsskabende farvevarianter, ligesom vi har skjorteknapper påsyet med tråde i farver.

Manchetterne er en anden mulighed for at skabe en variation, der ikke støjer for meget. Her har vi både manchetter med ekstra kantsyninger, forskellige former for lukninger og afslutninger.
Endelig er der pasformen, der betyder utrolig meget for din udstråling, når først du har lagt jakken.

Den kan du læse mere om på siden med herre-skjorter.